کمیته علمی کنفرانس

دکتر رضا روشن فکر
(دبیر اجرایی کنفرانس)
 دکتر شاهین هدایتی کیا
(دانشیار دانشگاه پیکاردی ژول ورن)

پروفسور کریم عباس زاده
(استاد تمام دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی)

دکتر حسین ترکمن
(دانشیار دانشگاه شهید بهشتی)

دکتر سید سعید فاضل
(استادیار دانشگاه علم و صنعت)
 دکتر رحیم ایلدرآبادی

دکتر حسین عزیزی مقدم
(استادیار پژوهشگاه نیرو)
 دکتر آرش کیومرثی
(دانشیار دانشگاه اصفهان)
   دکتر جلال نظرزاده
(دانشیار دانشگاه شاهد)

دکتر محمدابراهیم حاجی آبادی
 دکتر مهدی صمدی

دکتر وحید بهجت
(استادیار دانشگاه شهید مدنی آذربایجان)
 دکتر ابوالفضل حلوائی
(دانشیار دانشگاه کاشان)

دکتر سجاد توحیدی
(استادیار دانشگاه تبریز)
 دکتر محسن احمدنیا

دکتر حسین شریف زاده
 دکتر سید مهدی میرایمانی
(استادیار دانشگاه نوشیروانی بابل)

دکتر جواد علمائی
(دانشیار دانشگاه آزاد تهران جنوب)
 دکتر محمدناصر هاشم نیا
(استادیار دانشگاه آزاد مشهد)

دکتر امیر بکتاش
(استادیار دانشگاه آزاد نجف آباد)

گروه مهندسی مکانیک گروه مهندسی مواد

دکتر مهدی دیمی

دکتر بهمن کروجی

دکتر احسان امیری راد

دکتر علیرضا حسینی

دکتر علی هاشمیان

پروفسور غلامعلی فرزی
(استاد تمام دانشگاه حکیم سبزواری)

دکتر رضا سهیلی فرد

دکتر حمیدرضا اویسی

اطلاع رسانی > اخبار >

چند نکته مهم در هنگام ثبت نام و ارسال مقاله

خواهشمندیم که قبل از ثبت نام حتما نکات زیر را در ادامه مطلب مطالعه بفرمایید تا فرایند ارسال مقالات و داوری و پذیرش آنها به سهولت انجام شود

1. به ازای هر فرد (دارنده پنل سامانه کاربری) نهایتاً نه مقاله دریافت می گردد. همچنین جهت ارسال بیش از یک مقاله نیاز به ثبت نام مجدد نیست. پژوهشگران در همان پنل کاربری خود می توانند سایر مقالات خود را ارسال نمایند.
-----------------------------------------------------------------------------------
2. در هنگام ثبت نام اطلاعات کامل فرم ثبت نام را بطور بسیار دقیق تکمیل نمائید.
نکته 1: با توجه به تجربه دبیرخانه کنفرانس در برگزاری همایش های مشابه، پکیج و گواهی های پژوهشگران قبل یا همزمان با برگزاری کنفرانس (در صورت پذیرش نهایی و تکمیل فرآیند ثبت نام) به آدرس پستی مندرج در فرم ثبت نام ارسال می گردد یا به صورت حضوری در کنفرانس به شرکت کنندگان ارائه خواهد شد. لذا هرگونه قصور در ثبت اطلاعات مندرج در برگه ثبت نام متوجه خود فرد خواهد بود.
 نکته 2: از ثبت نام مجدد جداً بپرهیزید. در صورت عدم دریافت ایمیل فعال سازی با دبیرخانه تماس حاصل نمائید. دبیرخانه کنفرانس پنل سامانه کاربری شما را فعال کرده و می توانید با ایمیل و رمز عبور وارد سامانه شوید.
3. در هنگام آماده سازی مقاله جهت ثبت در سامانه، فرمت دقیق مقالات رعایت گردد. جهت تسهیل نمونه فونت مقاله بر روی وب سایت قرار داده شده است. خواهشمند است مقاله خود را قسمت به قسمت copy کرده و در فایل فرمت نمونه دریافت شده از سایت کنفرانس paste نمائید (فایل نهایی که ارسال می نمائید همان فایل فرمت باشد که مقاله خود را بر روی آن قرار داده اید).
4. مقاله خود را صرفاً زمانی ارسال نمایید که تمامی ویرایش ها و اصلاحات خود را روی آن انجام داده باشید، چراکه فرآیند داوری برگشت پذیر نبوده و همکاران ما از نسخه جدید فایل شما مطلع نخواهند شد، به عبارتی پس از ارسال مقاله به هیچ عنوان قابل ویرایش نخواهد بود. اما در صورتیکه مقاله شما طبق نظر کمیته داوران نیاز به ویرایش داشت بایستی ابتدا تمام ویرایش ها و اصلاحات اشاره شده توسط کمیته داوران را در فایل خود انجام داده سپس وارد سامانه کاربران شده و فایل جدید را جایگزین فایل قبلی بنمائید.
 نکته 1: توجه نمایید در صورت انجام ویرایش های درخواستی، فایل مقاله اصلاحی را در سامانه کاربری صرفاً جایگزین مقاله قبلی بنمائید و به هیچ وجه آن را به عنوان مقاله جدید ثبت نکنید.
5. در فایل مقالات ارسالی و در صفحه چکیده، بعد از عنوان پژوهش و ترجیحاً به صورت پانویس نام نویسنده، وابستگی(Affiliation)  خود را به دانشگاه یا سازمان مد نظر خود حتماً ذکر نمائید. در ارائه این آدرس علمی دقت نمایید چرا که به ویژه دانشجویان درصورتی که دقیق این بخش را درج نکنند بعداًامتیازات علمی حاصل از ارائه مقاله توسط دانشگاه اشاره شده به آنان تعلق نخواهد گرفت.

نکته 1: در ارائه این آدرس علمی دقت نمایید چرا که به ویژه دانشجویان درصورتی که دقیق این بخش را درج نکنند، دانشگاه ها و مراکز علمی آن ها، برایشان امتیازی قائل نمی شوند و به آنان نمره ای اختصاص داده نمی شود.
نکته 2: پژوهشگران می توانند مقالات خود را به زبان های فارسی یا انگلیسی آماده و ارسال نمایند. ارسال مقالات بایستی صرفاً در قالب یا فرمت ورد (با پسوند doc) صورت بپذیرد.
6. در هنگام ثبت مقاله عنوان کامل مقاله را به همراه نام و نام خانوادگی سایر نویسندگان حتما قید نمائید. گواهی صادر شده برای مقاله بر طبق همین اطلاعات ثبت شده شما در پنل کاربری صادر می گردد، نه از روی فایل مقاله. توصیه می گردد که حتماً ترتیب اسامی قبل از ارائه در مقاله به اطلاع کلیه نفرات رسیده و با توافق کامل انجام گردد. از طرفی لازم است ترتیب اسامی در مقاله و در بخش ثبت نام مقاله مشابه باشد. پس از وارد کردن اسامی و ثبت آن، هیچ گونه تغییر در اسامی یا ترتیب آن ها امکان پذیر نخواهد بود.
7. پرداخت هزینه پذیرش مقاله و همچنین حضور نویسندگان مقالات صرفاً به روش آنلاین در سامانه کاربران صورت می پذیرد. اما افرادی که دارای مقاله نبوده و به صورت حضوری در همایش شرکت می کنند به دو طریق ثبت نام آنلاین و پرداخت فیش امکان تقبل هزینه های کنفرانس را دارند.
نکته 1: نویسندگانی که مقاله (های) خود را به کنفرانس ارسال کرده و قصد دارند مقالات جدید خود را نیز ارسال نمایند، تا مشخص شدن نتایج تمامی مقالات خود، نباید مبلغی پرداخت نمایند. به عبارتی نویسندگانی که چند مقاله ارسال کرده اند که نتایج برخی از آنها اعلام شده و نتایج برخی دیگر هنوز اعلام نشده است، تا مشخص شدن نتایج تمامی مقالات خود، نباید مبلغی پرداخت نمایند. لذا تمامی پرداخت ها فقط باید یکبار و در یک مرحله انجام شود.
نکته 2: هیچکدام از مراحل پرداخت آنلاین منوط به تایید مدیر سیستم نبوده و نویسندگان می توانند بدون تایید مدیر سیستم و با توجه به جمع مبلغ خدمات درخواستی خود، هزینه را پرداخت نمایند. نکته 3: نویسندگان محترم دقت نمایند که انتخاب خدمات برای پرداخت هزینه، دلبخواهی نیست و دقیقاٌ باید منطبق با وضعیت داوری مقاله باشد. به عنوان مثال، اگر مقاله ای «بصورت پوستری» پذیرفته شود، نویسنده هنگام انتخاب خدمات، نمی تواند گزینه «ارائه بصورت سخنرانی» را تیک بزند.

نکته 4: اسامی نویسندگانی که مقالات آنها مورد پذیرش واقع شده،پس از پرداخت هزینه توسط نویسندگان، به جهت صدور مدارک اعلام می شود. بنابراین نویسندگان بلافاصله پس از اطلاع از پذیرش مقالات خود می توانند نسبت به پرداخت هزینه اقدام نمایند.

بازگشت1398/02/07