1398/08/14
اطلاعیه مورخ 14 آبان 1398- رویداد ملی کارآفرینی استارتاپ آب دانشگاه حکیم سبزواری

1- ثبت نام نهایی منوط به ارسال فرم پیشنهاد ایده در سامانه کاربران سایت رویداد ملی استارتاپ ویکند آب است و صرفا ثبت نام اولیه کافی نیست. با توجه به اینکه برخی از افراد در سایت ثبت نام کرده اما ایده ثبت نکرده اند مجددا مسیر ثبت نام تشریح می گردد: وارد سایت رویداد ملی استارتاپ ویکند آب شده (cnf.hsu.ac.ir/water) و سپس در منوی اصلی، گزینه ثبت نام و ارسال ایده را کلیک کنید. اطلاعات لازم را تکمیل نمایید و روی گزینه ثبت نام در سیستم کلیک نمایید. به آدرس ای میلی که ثبت کردید مراجعه و لینک رسیده را با کلیک کردن فعال نمایید. اگر در صندوق ورودی ای میلی از استارتاپ نبود حتما وارد spam یا هرزنامه شده است. اگر لینک فعال نبود آن را در نوار ابزار بالای یک صفحه وب کپی کنید و اینتر بزنید. مجدد از منوی ثبت نام و ارسال ایده وارد گزینه راهنمای نگارش ایده شده و فرم پیشنهاد ایده را دانلود کنید. مشخصات لازم و عنوان ایده را بنویسید. از یک عنوان کاملا کلی برای ایده خود استفاده کنید. اگر ایده متعلق به چند نفر است با کپی کردن ردیف مشخصات، اطلاعات افراد دیگر را نیز وارد کنید. در این صورت لازم نیست سایر افراد در سایت ثبت نام و فرم را تکمیل نمایند. مجددا از منوی ثبت نام و ارسال ایده گزینه ورود به سامانه کاربران را انتخاب و فرم تکمیل شده را بارگذاری کنید.

2- به ازای هر فردی که قصد حضور در رویداد را دارد باید هزینه ثبت نام واریز شود. اگر ایده مربوط به یک نفر است پرداخت یک هزینه کافی است و اگر ایده مربوط به چند نفر است و همه افراد قصد حضور دارند باید به ازای هر فرد هزینه ثبت نام پرداخت شود (محققان و اعضای هیات علمی 50000 تومان و برای دانشجویان 50 درصد تخفیف). اگر یک یا چند نفر از گروه ایده پیشنهادی، قصد حضور نداشته باشد، نیازی به پرداخت هزینه ندارد.

واريز وجه مربوط به ثبت نام ایده، از طريق واريز به حساب بانکی به نام درآمدهای اختصاصی دانشگاه حکیم سبزواری نزد بانک مرکزی ایران انجام مي‌پذيرد:

شماره حساب: 4001109903020014

شماره شبا: 220100004001109903020014 IR

شناسه واريز: 342109960120006001000000000003

بعد از واریز هزینه ثبت نام، اسکن فیش واریزی را به آدرس پست الکترونیکی  startup.hakim@yahoo.com ارسال نمایید. همچنین این امکان وجود دارد تا تصویر فیش واریزی را از طریق سایت، سامانه کاربران در محل مخصوص بارگذای کرده و ارسال کنید. لازم است اصل فیش واریزی را هنگام حضور در استارتاپ به دبیرخانه تحویل دهید.

3- اسکان و پذیرایی: از شرکت کنندگان در مدت حضور در رویداد بابت پذیرایی و اسکان، هزینه ای اخذ نمی گردد.

4- اولويت پذيرش شركت در استارتاپ با 100 نفر اول ثبت نام كننده مي باشد که ایده خود را نیز ارسال کرده باشند. پس از تكميل ظرفيت، پذيرش ثبت نام براي اين رويداد بسته خواهد شد. با توجه به اینکه روزهای پایانی ثبت نام و ارسال ایده است از علاقه مندان دعوت می شود تا سریعتر ثبت نام خود را نهایی کنند.

5- در فرآیند برگزاری استارتاپ، لپ تاپ مورد نیاز است. از تمامی شرکت کنندگان تقاضا می گردد حتی الامکان لپ تاپ به همراه داشته باشند. پس از تیم سازی در روز شنبه 25 آبان هر تیم یک لپ تاپ برای روزهای یک شنبه تا سه شنبه نیاز دارد.

دبیرخانه رویداد ملی کارآفرینی استارتاپ آب-دانشگاه حکیم سبزواری