

برگزار شده توسط : دانشگاه حکیم سبزواری
هشتمین همایش ملی حکیم سبزواری، طراحی و آسیبشناسی برنامه درسی و متون آموزشی فلسفه اسلامی
تاریخ برگزاری : 08 اسفند ماه 1401
فلسفۀ ساعت نگار معاصر
فاطمه نیک فر
افکار فلسفی موجود در دنیا به صورت ساعت نگار به گونههای مختلف پیش میرود. فلسفه فقط خواندن کتابهای اسفار یا شرح منظومه نیست، بلکه میتوان با مبنا قرار دادن آنها و حرکت جوهری درخودِ فلسفۀ اسلامی یعنی توقف نکردن در مفاهیم با حقایق وجودی به رویارویی با فلسفه های کاذب که با تمامی قوا به نشر افکار باطل مشغولاند مقابله نمود و با نوآوری و نواندیشی علمی به دور از تحجّر و ایستایی، با دو بال قدرت و جرأت علمی که با مجاهدت و تلاش فراوان و ذخیرۀ علمی لازم ایجاد میشود کاروان علم را پیش بُرد و با ایجاد احساس هویت بخشیِ مستقلّ اسلامی، علمی و ملّی که با بارور کردن سطح عقلانیت مخاطبان در همۀ گروههای هدف همراه خواهد بود، باعث پیشگیری از ورود شبهات به اذهان آنان گردید. دیگر اینکه شناخت ما از فلسفۀ اسلامی و آثار قدما اجمالی و متوقّف در آن است. در این مقاله ابتدا به شرح مهجوریت و آسیبهای موجود در نظام آموزشی فلسفه پرداخته و به این نتیجه رسیدیم که اگر در نحوۀ تدریس فلسفه در مقاطع مختلف تحصیلی به تلخیص منابع به شکلی تأثیرگذار و کاربردی پرداخته شود، از کارایی و فایده مندی بیشتری برخوردار خواهد شد.
آسیب شناسی فلسفه، موانع و راهکارهای آموزش فلسفه، نو اندیشی و نوآوری، قدرت و جرأت علمی
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
, 1401 , فلسفۀ ساعت نگار معاصر , هشتمین همایش ملی حکیم سبزواری، طراحی و آسیبشناسی برنامه درسی و متون آموزشی فلسفه اسلامی

تاریخ برگزاری : 08 اسفند ماه 1401
تماس با ما
خراسان رضوی - سبزوار - توحید شهر- دانشگاه حکیم سبزواری
صندوق پستی 397 - کدپستی: 9617976487
مخابرات دانشگاه : 44410104 051
فکس : 44012607 051
© کلیه حقوق متعلق به دانشگاه حکیم سبزواری میباشد. (همایش نگار نسخه 11.0.0)