
تولید سم ارگانیک از مواد دور ریز زعفران(پوشال و گلبرگ) و نانو ذرات سبز جهت جلوگیری از آلودگی های آبی و زیست محیطی
Production of organic agricultural toxin from saffron by-products (pearls and petals) to prevent water and environmental pollution
نویسندگان :
علیرضا رامندی ( دانشگاه دولتی تربت حیدریه ) , امیر محمد ذولفقاری ( دانشگاه تربت حیدریه ) , حامد کاوه ( دانشگاه تربت حیدریه )
کليدواژه ها
سم، زعفرانکد مقاله / لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :نحوه استناد به مقاله
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:علیرضا رامندی , 1398 , تولید سم ارگانیک از مواد دور ریز زعفران(پوشال و گلبرگ) و نانو ذرات سبز جهت جلوگیری از آلودگی های آبی و زیست محیطی , رویداد استارتاپ ویکند آب
دیگر مقالات این رویداد
تماس با ما
خراسان رضوی - سبزوار - توحید شهر- دانشگاه حکیم سبزواری
صندوق پستی 397 - کدپستی: 9617976487
مخابرات دانشگاه : 44410104 051
فکس : 44012607 051
© کلیه حقوق متعلق به دانشگاه حکیم سبزواری میباشد. (همایش نگار نسخه 11.0.0)