

برگزار شده توسط : دانشگاه حکیم سبزواری
هشتمین همایش ملی حکیم سبزواری، طراحی و آسیبشناسی برنامه درسی و متون آموزشی فلسفه اسلامی
تاریخ برگزاری : 08 اسفند ماه 1401
بایستگی های متون آموزشی فلسفه اسلامی برای دانشجویان رشته تعلیم و تربیت اسلامی
میترا شمس آبادی , سید محمدکاظم علوی
درمتون فلسفی ابتدا باید مباحث زیربنایی مطرح شود،موضوعات علوم تعریف شود و سپس به اثبات وتحلیل آن ها بپردازد تا فلسفه آموز دچار مشکل نشود. فلسفه انسان را برای خوب اندیشیدن و خوب زیستن آموزش می دهد. یکی از وظایف رشته تعلیم و تربیت این است که نظام تربیتی را مبتنی بریک هستی شناسی و معرفت تشکیل دهد و توجیه عقلانی ومنطقی هم دارد. وظیفه دیگربررسی تعلیم وتربیت موجود و تعیین نقاط قوت وضعف آن و پیدا کردن بهترین راه برای اصلاح تعلیم وتربیت و رفع نقایص و کارآمد کردن آن است. اهداف این رشته عبارت است از تربیت دانش پژوهانی برخورددار از درک و فهم عمیق از تعلیم وتربیت ودانش پژوهانی توانا برای تحقیق در فلسفه تعلیم وتربیت است. در این نگاشته فلسفه تعلیم وتربیت و کاستی های کنونی آن ودانش مورد نیاز برای تعلیم وتربیت بیان شده و هدف مقاله آن است که بتواند زمینه بهتری برای پاسخگویی به اساسی ترین ضرورت های زندگی روانی تربیتی مخاطبان و آموزش درست اندیشیدن و آموزش مهارت های زندگی را فراهم آورد.
فلسفه،تعلیم و تربیت،انسان،آموزش،اندیشیدن
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
, 1401 , بایستگی های متون آموزشی فلسفه اسلامی برای دانشجویان رشته تعلیم و تربیت اسلامی , هشتمین همایش ملی حکیم سبزواری، طراحی و آسیبشناسی برنامه درسی و متون آموزشی فلسفه اسلامی

تاریخ برگزاری : 08 اسفند ماه 1401
تماس با ما
خراسان رضوی - سبزوار - توحید شهر- دانشگاه حکیم سبزواری
صندوق پستی 397 - کدپستی: 9617976487
مخابرات دانشگاه : 44410104 051
فکس : 44012607 051
© کلیه حقوق متعلق به دانشگاه حکیم سبزواری میباشد. (همایش نگار نسخه 11.0.0)